груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/638
Titel: Інформаційна система для роботи з тегами ID3v2 для mp3 файлів. Декодування двійкових даних
Sonstige Titel: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки»
Autoren: Стовманенко, В. О.
Stichwörter: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Давиденко Євген Олександрович
метадані
mp3
аудіо
обробка даних
C#
аудіофайли
ID3
фрейм
Erscheinungsdatum: 2019
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: В роботі було розглянуто питання управління файлами із медіаданими шляхом додавання до основноїї медіаінформації додаткових даних про ці дані та управління ними. Наведено приклади використання та можливості застосування таких метаданих. Описано та порівняно деякі стандарти метаданих для розповсюджених аудіоформатів, зокрема mp3. Розглянуто підходи до реалізації програмних засобів, інструментів та бібліотек для роботи з метаданими. Описано структуру додатку, що може використовуватися для маніпуляції метаданими. Описано та реалізовано алгоритм кластерного аналізу (kmeans) для адаптації кольорової палітри графічного застосунку відповідно до зчитаних метаданих. Приведено шаблони багатопотокового програмування, які дозволяють прискорити виконання аналізу. Проаналізовано інші застосунки та засоби, що виконують подібні завдання.
Beschreibung: Стовманенко В. О. Інформаційна система для роботи з тегами ID3v2 для mp3 файлів. Декодування двійкових даних : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки» / В. О. Стовманенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 16 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/638
Enthalten in den Sammlungen:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Автореферат Стовманенко 403.pdf553.7 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.