груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/663
Titel: Програмна система розпізнавання цифрового підпису
Sonstige Titel: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія»
Autoren: Нікітін, С. О.
Stichwörter: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерна інженерія
Гожий
цифровий підпис
електронний цифровий підпис
відкритий ключ
закритий ключ
хеш функція
алгоритм підпису
Erscheinungsdatum: 2019
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: Кваліфікаційна робота бакалавра з напряму підготовки 123 - Комп’ютерна інженерія на здобуття кваліфікації «фахівець з інформаційних технологій». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2019. Бакалаврська робота спрямована на дослідження та розробку програмної системи розпізнавання цифрового підпису. Результатом роботи є розробка програмної системи цифрового підпису, яка дозволяє створювати цифровий підпис та ідентифікувати його, за допомогою актуальних алгоритмів. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків, переліку джерел посилання, 1 додатку та спеціальної частини з охорони праці. У вступі визначається актуальність теми, наведені задачі, які заплановано вирішити для досягнення поставленої мети. У першому розділі проводиться аналіз існуючих розробок у сфері проектування та використання систем розпізнавання цифрового підпису, визначаються основні вимоги до системи, що розробляється. У другому розділі здійснюється вибір апаратної частини для коректної роботи програмної системи розпізнавання цифрового підпису. У третьому розділі надається опис розробки програмного забезпечення (ПЗ) для вирішення задачі розпізнавання цифрового підпису. ПЗ розроблено мовою Java в середовище IDE NetBeans. У висновках наводяться підсумки проведеної роботи та основні переваги розробленої системи перед аналогами. У спеціальній частині з охорони праці наведено аналіз засобів для забезпечення вимог охорони праці при роботі в приміщенні інформаційно- обчислювального відділу МФ ТОВ «Преса». Бакалаврська робота містить 66 с. (без додатків), 12 рисунків, 3 таблиці, 33 джерел посилання та 1 додатку.
Beschreibung: Нікітін С. О. Програмна система розпізнавання цифрового підпису : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія» / С. О. Нікітін , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/663
Enthalten in den Sammlungen:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
+ Аавтореферат БР - Нікітін. 406з.pdf835.87 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.