груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/666
Назва: Система віддаленого управління жалюзі у розумному будинку
Інші назви: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія»
Автори: Свіщ, І. В.
Ключові слова: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерна інженерія
Воробьева А. І.
розумний будинок
система віддаленого управління
пульт дистанційного управління
інфрачервоний сигнал
датчик
контролер
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота бакалавра за напрямом підготовки 6.050102 Комп’ютерна інженерія на здобуття кваліфікації «фахівець з інформаційних технологій». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2019. Бакалаврська робота спрямована на дослідження систем віддаленого управління. Розглянута платформа Arduino, датчики та інструменти побудови систем віддаленого управління, а також мови програмування С++, а точніше Wiring, і платформи Node.js. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає у можливості їх запровадження в практику для особистого використання та розповсюдження для експлуатації в широкому плані. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та 2 додатків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі досліджується сфера розумного будинку та напрямку віддаленого управління ; проводиться аналіз його актуальності та розвитку в світі. У другому розділі проводиться аналіз існуючих прикладів використання апаратної частини для досягнення задачі до побудови системи віддаленого управління, схем підключення всіх модулів та побудова даної системи. Третій розділ присвячений програмній реалізації системи віддаленого управління. В ній описане створення проекту з використанням мови програмування С++ та платформи Node.js. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення. У спеціальному розділі з охорони праці та безпеки життєдіяльності проаналізовано систему заходів і засобів по запобіганню впливу на людину несприятливих факторів, які супроводжують роботу інженера-розробника. В цілому, бакалаврська робота без додатків містить 63 сторінок, 24 рисунків, 4 таблиць, 17 джерел посилання.
Опис: Свіщ І. В. Система віддаленого управління жалюзі у розумному будинку : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія» / І. В. Свіщ , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/666
Розташовується у зібраннях:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
+ Автореферат_Свіщ 406з.pdf329.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.