груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/673
Назва: Апаратно-програмний модуль “Digital Watch” на базі ESP8266
Інші назви: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія»
Автори: Дзівицький, С. Д.
Ключові слова: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерна інженерія
Пузирьов Сергій Володимирович
ESP8266
3-D model
web interface
Google
Instagram
OpenWeatherMap
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 6.050102 Комп’ютерна інженерія на здобуття кваліфікації «фахівець з інформаційних технологій». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2019. Бакалаврська робота спрямована на розробку багатофункціонального електронного годинника на базі ESP8266. Розглянуто будову та основні принципи цифрових годинників, та проаналізовано існуючі сьогоденні рішення на світовому ринку. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає у можливості виготовлення та випущення моделі цифрового годинника на споживчий ринок України. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та одного додатку. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі досліджується будова та основні принципи улаштування цифрових годинників; проводиться аналіз існуючих рішення конкурентів. У другому розділі виконується апаратна реалізація проекту, проводиться аналіз існуючих мікроконтролерів, детально розглядаються можливі компоненти для проектування модулю Digital Watch. У третьому розділі виконується програмна реалізація проекту, проведено аналіз існуючих програмних продуктів, які у подальшому використано при розробці цифрового годинника. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення. У додатку А наведений лістинг програми. В цілому, бакалаврська робота без додатків містить 67 сторінок, 40 рисунків, 6 таблиць, 19 джерел посилання.
Опис: Дзівицький С. Д. Апаратно-програмний модуль “Digital Watch” на базі ESP8266 : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія» / С. Д. Дзівицький , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 12 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/673
Розташовується у зібраннях:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат_Дзівицький 405.pdf522.49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.