груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/702
Titel: Програмно-апаратний модуль дистанційного моніторингу стану пацієнтів.
Sonstige Titel: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія»
Autoren: Пашкевич, І. Я.
Stichwörter: автореферат
бакалаврська робота
комп’ютерна інженерія
Ромакін Володимир Вікторович
Аrduino
пульсометр
датчики виміру пульсу
Android
Erscheinungsdatum: 2019
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: Бакалаврська робота присвячена розробці програмного та апаратного забезпечення для модулю дистанційного моніторингу стану пацієнта. Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає в розробці програмно-апаратного модулю, який дозволяє відстежувати стан пацієнту за допомогою мобільного телефону та спеціалізованого ресурсу. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та двох додатків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення бакалаврської роботи. У першому розділі досліджуються існуючі аналоги. Проаналізовано розповсюджені засоби моніторингу пульсу, визначено переваги та недоліки. У другому розділі проведено аналіз датчиків, що дозволяють моніторинг частоти пульсу та насиченості крові киснем. Визначено засоби візуально відображення показників. Третій розділ присвячено розробці програмного забезпечення. Досліджено середовища розробки програмного забезпечення. Розглянуто засоби розробки для операційної системи Android, засоби зберігання даних у ОС Android. Окрім того у розділі наведено опис тестового запуску розробленого програмного та апаратного забезпечення. Наведено порівняння отриманих даних з розробленого пристрою та сертифікованого пульсометру. У додатку А наведений лістинг застосунку для плати Arduino. У додатку Б наведений лістинг застосунку для ОС Android В цілому, бакалаврська робота без додатків містить 67 сторінок, 70 рисунка, 1 таблицю, 27 джерел посилання.
Beschreibung: Пашкевич І. Я. Програмно-апаратний модуль дистанційного моніторингу стану пацієнтів : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : напрям підготовки 6.050102 «Комп’ютерна інженерія» / І. Я. Пашкевич , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/702
Enthalten in den Sammlungen:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
+ Автореферат_Пашкевич_406.pdf459.8 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.