груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/726
Назва: Історичний досвід реалізації державної кадрової політики в Україні
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Автори: Артеменко, О. М.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
кадри
персонал
державна служба
управління персоналом
УРСР
кадрова політика
державна служба
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): В магістерській роботі систематизовано науково-теоретичні засади та понятійно-категорійний апарат магістерської роботи: визначено сутність основних понять і термінів, охарактеризовано їх особливості, проаналізовано основні дослідження в сфері державної кадрової політики; визначено особливості теорій та підходів до розуміння державної кадрової політики, моделі побудови кадрової політики, її роль в суспільному житті; досліджено основні засади державної кадрової політики в Україні в історичному контексті (переважно в радянський історичний період) як такий, що був попереднім етапом для формування сучасної кадрової політики і тому може мати вплив на сучасні процеси в публічному управлінні; визначено основні засади формування та реалізації кадрової політики в сфері публічної служби в зарубіжних країнах, які найбільш складно сьогодні піддаються адаптації в українських реаліях; виявлено основні проблеми формування кадрової політики в сфері державної служби та служби в органах місцевого самоврядування в контексті євроінтеграції України.
Опис: Артеменко О. М. Історичний досвід реалізації державної кадрової політики в Україні : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / О. М. Артеменко, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 18 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/726
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат артеменко.pdf351.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.