груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/739
Назва: Механізми впровадження електронного документообігу в місцевих органах виконавчої влади.
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Автори: Лінчаковська, М. С.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
електронне урядування
електронний документообіг
електронний документообіг в місцевих органах виконавчої влади
системи електронного документообігу
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота присвячена дослідженню теоретичних механізмів впровадження електронного документообігу в місцевих органах виконавчої влади та розробці практичних рекомендацій щодо їх удосконалення. У процесі дослідження було здійснено аналіз електронного документообігу як складової електронного урядування та визначено, що порядок електронного документообігу визначається державними органами, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями всіх форм власності згідно з чинним законодавством. Розглянуто, що органи державної влади за своєю специфікою мають вертикально-централізовані (органи центральної виконавчої влади) або децентралізовані (органи місцевого самоврядування) механізми державного управління, що мають відповідну функціональну та організаційну структури. Охарактеризовано нормативно-правове забезпечення впровадження електронного документообігу в місцевих органах виконавчої влади та з’ясовано інноваційні технології розвитку організації електронного документообігу в місцевих органах виконавчої влади. Проаналізовано основні напрями розвитку електронного документообігу в місцевих органах виконавчої влади та розроблені рекомендації щодо вдосконалення механізмів впровадження електронного документообігу в місцевих органах виконавчої влади. Рекомендації щодо вдосконалення механізмів впровадження електронного документообігу і впровадження системи єдиного електронного документообігу в місцевих органах влади Миколаївської області у роботі запропоновано здійснювати у два етапи. У роботі обґрунтовано напрямки вдосконалення механізмів впровадження електронного документообігу через запровадження в органах виконавчої влади електронного архіву, номенклатури справ, системи трекінгу документів та створення та нанесення QR- кодів на документи.
Опис: Лінчаковська М. С. Механізми впровадження електронного документообігу в місцевих органах виконавчої влади : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / М. С. Лінчаковська, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 19 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/739
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АВТОРЕФЕРАТ_Лінчаковська_М_С.pdf431.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.