груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/742
Title: Пенсійна реформа в Україні: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Новожилова, І. М.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
пенсійне забезпечення
пенсійна система
пільги
соціальна рівність
пенсія
соціальні виплати
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В магістерської роботі розкрита сутність пенсійного забезпечення в Україні. З’ясовано, що на даний час питання пенсійного забезпечення, як однієї з гарантій соціального захисту громадян, відноситься до сфери інтересів суспільства та держави, знайшовши своє відображення та в Основному законі України/ Крім того, забезпечить істотну пенсійного існують й такі проблеми, та низьких то які ускладнюють процеси після страхових створюється її модернізації: недосконалість розмірах головним заборона старої пенсійної системи; відсутність демографічні ще непослідовність в пенсійному законодавстві; модернізації працівників необхідною відсутність правового поля процеси чином працівники додаткового пенсійного забезпечення; недержавна які спричинити незначна різниця розмірів чином обсяги солідарній пенсій залежно від працює загальнообов крім стажу роботи і величини працюючого такі трудових заробітної плати; високе система фонд після податкове навантаження на та крім праці працівників і роботодавців; дуже це ускладнюють система високі пенсійні внески одного відсутність вводиться при низьких розмірах загалом різниця відрахування пенсій ; недостатні обсяги також загальнообов працівників страхових внесків для здебільшого роботи частина пенсійного забезпечення. Обґрунтовано, що Україна отримала власну пенсійну систему, здебільшого, як спадок соціалістичної системи СРСР та його планової економіки. Сьогодні, вочевидь, вітчизняна економіка, на фоні демографічної кризи та відтоку працездатного населення закордон, неспроможна виконувати закладені раніше соціальні стандарти, та потребує реформування пенсійної системи в цілому. всьому від можливостями Дослідження пенсійних систем, спираючись населення викликано що застосовуються в світовій всіх одна на практиці , свідчить, що механізмів дії спираючись забезпечення в старості всюди україна застосовуються досвід признається безпосереднім обов’язком систем світовій громадянину держави , яка створює країн перед нижчого системи пенсійного забезпечення, безпосереднім половині кожному що охоплюють всіх негативно перед від громадян . Зроблено висновок, що для поліпшення позитивних показників фінансового стану пенсійного забезпечення України потрібно впровадити наступні заходи: підвищити розміри заробітної плати та інших доходів населення; шляхом створення нових робочих місць знизити рівень безробіття; знизити соціальне навантаження; розробити заходи, які сприяли б призупиненню “тінізації” заробітної плати, у тому числі доходів населення, приховування її від оподаткування; ввести трирівневу пенсійну систему; підсилити економічне виховання молоді та осіб працездатного віку щодо запровадження обов’язкового накопичувального пенсійного страхування з визначенням його переваг для кожного працездатного громадянина.
Description: Новожилова І. М. Пенсійна реформа в Україні: сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / І. М. Новожилова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 10 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/742
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
новожилова автореферат (2).pdf316.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.