груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/765
Назва: Управління благоустроєм території міста Миколаєва в умовах децентралізації (на прикладі Центрального району
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Автори: Бєлінська, Т. О.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
благоустрій
благоустрій населених пунктів
управління благоустроєм
державне управління
публічне управління
муніципальне управління
муніципальні службовці
органи місцевого самоврядування
озеленення
благоустрій міст
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2019. У межах дослідження визначено історичні особливості виникнення та становлення поняття «благоустрій», «благоустрій населених пунктів», «управління благоустроєм», обґрунтовано світовий досвід функціонування моделей управління благоустроєм населених пунктів, а також перспективи вдосконалення вітчизняної системи управління сферою благоустрою міст. Проаналізована організація діяльності з благоустрою територій, дані основні поняття благоустрою територій населених пунктів, визначено правові засади діяльності в сфері благоустрою. Зроблено аналіз діяльності органів місцевого самоврядування з благоустрою територій, а також розроблені пропозиції щодо її вдосконалення. Наголошено, що послуги із благоустрою й озеленення міст є однією із актуальних проблем життя не лише нашого міста, але й будь-якого сучасного міста в світі. Встановлено, що завдання благоустрою та озеленення зводяться до створення здорових, зручних і культурних умов життя міського населення. Запропоновано ряд заходів щодо поліпшення санітарно-гігієнічних умов житлової забудови, озеленення, транспортного та інженерного обслуговування населення, штучного освітлення міських територій, з інженерної підготовки і оснащення територій необхідним обладнанням. Встановлено, що благоустрій міст нерозривно пов'язаний з містобудуванням і є однією з найважливіших його складових частин, а рівень розвитку благоустрою значно впливає на умови праці та відпочинку населення.
Опис: Бєлінська Т. О. Управління благоустроєм території міста Миколаєва в умовах децентралізації (на прикладі Центрального району : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / Т. О. Бєлінська, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 13 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/765
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Белінська автореферат готово.pdf364.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.