груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/771
Назва: Державна інформаційна політика України в умовах європейської інтеграції: організаційно-правові засади
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Автори: Саркісян, М. К.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
інформаційна діяльність
паблік рілейшнз
захист інформації
інформаційна безпека
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2019. В магістерської роботі охарактеризована сутність державної інформаційної політики України в умовах євроінтеграційного розвитку України. Розкрита сутність впровадження державної інформаційної політики України в умовах сучасних модернізаційних процесів. З’ясовано, стан наукової розробки та теоретико-методологічні засади вивчення державної інформаційної політики України. Обґрунтовано, що інформаційна безпека є досить важливою та затребуваною в державному управлінні. Інформаційна безпека є характеристикою стабільного, стійкого стану загальної системи державного управління, яка під час впливу внутрішніх та зовнішніх загроз зберігає свої важливі характеристики для свого існування. Визначено, що сучасна державна інформаційна політика є частиною загальної системи державного управління в процесі розвитку інформаційного суспільства, яка встановлює відповідні норми при яких впроваджується всі управлінські рішення та реалізується політична діяльність. Зроблено висновок, що сучасний розвиток нашої країни в сфері інформаційного простору вимагає посилення ролі держави, зокрема у сфері нормативно-правового забезпечення у процесі доступу громадян до реальної об’єктивної ситуації, гарантування захисту державного інформаційного простору від негативних, некоректних інформаційних проявів. Окрім того, важливим є вивчення вже впровадженого досвіду програмно-стратегічного забезпечення інформаційної політики розвинутих країн світу, який може бути запозичений Україною у період становлення української державної інформаційної політики.
Опис: Саркісян М. К. Державна інформаційна політика України в умовах європейської інтеграції: організаційно-правові засади : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / М. К. Саркісян , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 14 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/771
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Сакрісян.pdf314.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.