Факультет фізичного виховання та спорту : [232] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 232
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
2021Удосконалення методики формування тактико-технічної підготовки самбістів молодого віку в процесі тренувань з використання комплексу засобів з різними параметрами навантаженняСандул, Т. А.
2021Структура та спрямованість оздоровчих занять силовим фітнесом для жінок з урахуванням їх рівня резистентності до навантажень високої та низької інтенсивності анаеробного і аеробного характеруСамонова, А. С.
2021Оптимізація процесу технології планування навантажень в річному макроциклі футболістів різного амплуа, які займаються футзаломСабарін, С. А.
2021Підвищення рівня спритності баскетболістів молодого віку шляхом інтервального використання складно-координаційних засобів в процесі тренувальної діяльностіПрацюк, О. Ю.
2021Розробка комплексів засобів високої інтенсивності в умовах анаеробного енергозабезпечення м’язової діяльності військовослужбовців ЗСУПоздняков, С. О.
2021Удосконалення процесу підготовки в плаванні на основі розробки індивідуальних програм корекції швидкісно-силових тренувальних навантажень в макроцикліПідгорний, О. О.
2021Методика корекції біомеханіки рухових дій спортсменів в процесі стрибків в воду на початковому етапі підготовкиПерщина, С. Г.
2021Моделювання комплексних засобів протидії травматизму в тхеквондо в процесі удосконалення тренувальної діяльності на різних етапах підготовки.Омета, П. О.
2021Формування основних аспектів удосконалення техніко-тактичної підготовки спортсменів в самбо для реалізації атакуючих та контратакуючих дій під час захватуОлексин, А. Г.
2021Оптимізація спеціальної силової підготовки в футболі для підвищення ефективності техніки володіння м’ячомМних, В. С.
2021Обґрунтування та розробка сучасної методики удосконалення системи підготовки в баскетболі з урахування соматотипів спортсменівМіліщук, К. О.
2021Розробка інноваційних технологій удосконалення швидкості сенсомоторних реакцій для підвищення рівня тренованості спортсменів в східних єдиноборствахМахіня, І. Г.
2021Корекція структури базових вправ в процесі удосконалення біомеханічних показників стрибкової підготовки в художній гімнастиціМасельська, О. М.
2021Комбіноване використання засобів силових напрямів фітнесу в процесі підвищення функціональних можливостей спортсменів-ветеранів в дзюдоМалишко, І. М.
2021Інформаційні критерії оцінки психологічної підготовки у футболістів високої кваліфікації на етапі максимальної реалізації індивідуальних особливостейКузьмін, Д. А.
2021Дослідження ефективності використання фітнес-технологій для оптимізації процесу фізичної підготовки студентської молодіКузніченко, І. М.
2021Моделювання спортивної результативності на основі співвідношення мотиваційних та психологічних індивідуальних особливостей спортсменаКриченкова, В. С.
2021Періодичні цикли змагальної діяльності, які експериментальний фактор адаптації висококваліфікованих футболістів в процесі функціональної підготовки в передзмагальних мезоциклахКорнєв, А. В.
2021Моделювання рухових комплексних комбінацій в умовах аферентного синтезу в процесі оптимізації тренувальної діяльності в боксіКондратюк, М. С.
2021Удосконалити уфективність методик фізичної підготовки студенток шляхом розробки інтегральних програм тренувальних занять з паурліфтенгуКовальова, Н. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 232