Факультет фізичного виховання та спорту : [232] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 232
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2022Фізіологічні особливості динаміки психофізіологічних показників студентів спортсменів в процесі когнітивної діяльностіЧолобова, А. В.
2022Фізіологічні процеси ефективності енергозабезпечення в організмі легкоатлетів-стаєрів високої кваліфікації в умовах короткочасного інтервального тренуванняТріфонов, Ф. А.
2022Характер довгострокових адаптаційних зміни скорочувальної активності м'язових волокон в умовах силових навантажень ексцентричного режиму тренуваньСеменова, І. Л.
2022Ефективність впливу біологічно активних речовин-антиоксидантів на динаміку функціональних можливостей футболістів в період тренувальних навантажень високої інтенсивності. –Паланіца, С. С.
2022Функціональні особливості динаміки вікових адаптаційних змін фізичної працездатності людей з різним рівнем рухової активностіНічога, І. О.
2022Оцінка рухової активності суглобів та біохімічні маркери метаболізму кісткової і хрящової тканини за гонартрозу.Морозенко, Д. В.
2022Удосконалення системи оцінки адптаційних змін в організмі спортсменів в умовах циклічних навантаженьМіхов, В. В.
2022Механізми регуляції м'язових скорочень у спортсменів та характер адаптаційних змін залежно від режимів рухової активностЛебедєва, С. Ю.
2022Особливості індивідуально-типологічних характеристик вегетативної регуляції організму студентської молоді в умовах рухової активності для підвищення рівня адаптаційних можливостей.Кушнір, Т. В.
2022Моделювання інтегрального алгоритму стійкості серцевого ритму людини в різних екстремальних умовах для підвищення його адаптаційних резервівКазначеєва, І. М.
2022Морфофункціональні особливості зміни показників серцевосудинної системи організму легкоатлетів в умовах тренувальних навантажень різної інтенсивності.Дусько, В. В.
2022Адаптаційні зміни в організмі юних борців в умовах навантажень анаеробного і аеробного режимів м'язової діяльностіДубина, І. А.
2022Фізіологічні особливості адаптаційних змін в організмі легкоатлеток високої кваліфікації в предзмагальних мезоциклахДанілова, О.Ю.
2022Метаболізм сполучної тканини у щурів різного віку та в умовах гіпокінезіїГлєбова, К. В.
2022Фізіологічні механізми підвищення координаційних здібностей в умовах різних видів біоуправлінняБлистів, О. В.
2022Біохімічні показники крові, як критерії оцінки адаптаційно-компенсаторних змін в організмі пауерліфтерів в процесі корекції силових навантажень різної інтенсивностіАлєксєєва, М. М.
2022Механізми адаптаційнокомпенсаторних реакцій у підлітків в умовах рекреаційно-оздоровчих програмАбоімова, Є. В.
2022Систематизація комплексного використання оздоровчорекреаційних засобів в процесі фізичної терапії дітей з синдромом Дауна –Чолобова, А. В.
2022Механізми удосконалення методики занять з адаптивного фізичного виховання дітей з розумовою відсталістю з урахуванням індивідуальних особливостей їх резистентності до зовнішнього подразникаЧерноморов, К.В.
2022Інноваційні високотехнологічні концепції моделювання процесу з фізичної терапії у дітей з церебральним паралічем засобами рухової діяльностіТопалов, М. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 232