Факультет фізичного виховання та спорту : [232] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 232
PreviewIssue DateTitleAuthor(s)
2022Інтегральні методи контролю функціонального стану спортсменівпаралімпійців з проблемами опорно-рухового апарату в процесі реадаптації–Скрипак, Є. В.
2022Особливості медико-біологічного контролю процесів фізичної терапії людей з проблемами хребта засобами міофасційної гімнастики.Остапчук, О. М.
2022Прикладна біоенергетика як додатковий засіб реадаптації в процесі фізичної реабілітаціїНовіков, О. В.
2022Удосконалення методики рекреаційнокорекційного комплексу фізичних засобів реабілітації для дітей з проблемами м’язового дисбалансуЛисенко, Д. М.
2022Удосконалення процесу адаптивної підготовки підлітків з проблемами психічного розвитку з використанням інтегральних засобів фізичної терапіїКрупорушкін, М. Є.
2022Удосконалення структури тренувального процесу борців з порушення слуху з урахуванням індивідуальних психофізичних показників організмуКоломієць, О. С.
2022РОЗРОБКА РЕКРЕАЦІЙНО-РЕАБІЛІТАЦІЙНИХ КОМПЛЕКСІВ ПРОЦЕСІВ РЕАДАПТАЦІЇ ДЛЯ ОСІБ З ПОРУШЕННЯМ ЗОРУЄніна, Д. Г.
2022Особливості зміни показників роботи серцево-судинної 3 системи на тлі компенсаторних реакцій наднирників у підлітків. –Гнатенко, В. Є.
2022Характер зміни рівня адапційних резервів підлітків з проблемами слуху до навантажень різної інтенсивності в умовах активної рухової діяльностіГеращенко, М. А.
2022Коригуючі взаємозв’язки між результативністю в спортивній діяльності паралімпійців та індивідуальними психофізіологічними особливостями організмуБогуславська, Г. А.
2021Особливості психоемоційної резистентності спортсменів з астенією засобами фізичної рекреації та терапіїЧуйко, А. А.
2021Сучасні технології підвищення рівня резистентності організму до зовнішніх чинників з використанням інноваційних засобів фізичного вихованняЧепель, В. А.
2021Розробка та реалізації концепції інтегрального комплексу по реадаптації людей з церебральним інсультом в процесі фізичної терапіїФерапонтов, В. Ю.
2021Оптимізації процесу фізичної терапії людей похилого віку з проблемами серцево-судинної системи шляхом інтегрального використання ергогенних засобівСтепанов, В. Ю.
2021Характер змін адаптаційних можливостей людей з різним рівнем артеріального тиску в умовах кріотерапії з урахуванням гендерних відмінностей в процесі реабілітаціїСидоров, Д. О.
2021Корекція методики рекреаційного відновлення засобами гімнастики ветеранів небезпечних професій в процесі фізичної реабілітаціїСерьоженко, Д. С.
2021Удосконалення структуру підготовки юних гімнастів з легкою розумовою відсталістю на етапі початкової підготовкиПолчанінов, М. Ю.
2021Методологічні аспекти оцінки механізмів резистентності організму спортсменів циклічних видів до різного м’язового напруження в процесі реадаптаціїПігарьова, В. В.
2021Особливості системи енергозабезпечення фізіологічної активності в процесі анаеробних та аеробних навантажень людей різної нозологіїМуль, В. В.
2021Mеханізми корекції методики адаптивного плавання в процесі фізичної терапії дітей з проблемами опорно-рухового апаратуМовляв, В. П.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 232