груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/849
Назва: Співпраця державного та недержавного суспільного секторів у галузі надання соціальних послуг на місцевому ріні
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Автори: Фоміна, В. О.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
соціальні послуги
недержавні організації
соціальна сфера
місцеве самоврядування
суб’єкти підприємницької діяльності
соціальний захист населення
державне управління
децентралізація
територіальна громада
муніципальна влада
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): У роботі розкриті теоретичні та законодавчі засади надання соціальних послуг в Україні. Розкрито зміст та сутність соціальних послуг, з’ясовано основні принципи та особливості надання соціальних послуг та визначено Правові та організаційні підходи до надання соціальних послуг в Україні. У роботі вивчено сучасний стан надання соціальних послуг державними та недержавними організаціями, а саме: здійсненна спроба узагальнення зарубіжного досвіду надання соціальних послуг державними та недержавними організацій; проаналізовані законодавчі та податкові аспекти діяльності недержавних організацій у сфері надання соціальних послуг, також розглянуті українські реалії співпраці державних та недержавних організацій у соціальній сфері на місцевому рівні. Висвітлено напрями вдосконалення організаційних підходів до надання соціальних послуг державними та недержавними організаціями на місцевому рівні. Проаналізовано умови та запропоновано можливості покращення партнерства державного та недержавного суспільного секторів у сфері надання соціальних послуг на місцевому рівні та надано рекомендації щодо удосконалення організації та діяльності недержавних організацій, та покращення якості надання соціальних послуг на місцевому рівні.
Опис: Фоміна В. О. Співпраця державного та недержавного суспільного секторів у галузі надання соціальних послуг на місцевому ріні : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / В. О. Фоміна , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 9 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/849
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Фоміна.pdf282.16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.