груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/855
Назва: Модернізація системи публічного управління в умовах децентралізації влад
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Автори: Шиндер, В. М.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
децентралізація
публічне управління
реформування
модернізація
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота на здобуття академічного ступеня магістра за спеціальністю – 281 «Публічне управління та адміністрування». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Магістерська робота присвячена дослідженню трансформацій, що відбуваються у сучасному українському суспільстві та внутрішнім протиріччям розвитку держави, які довели, що існуюча система публічного управління не відповідає викликам та вимогам часу. Європейський вектор розвитку вимагає поступового перетворення країни на високорозвинену, правову та цивілізаційну державу з відповідним рівнем демократії та соціальної стабільності. Проведене дослідження з модернізації системи публічного управління умовах децентралізації влади дозволяє зробити висновок, що Україна має імплементувати у власну модель публічного управління елементи різних апробованих у світі такого типу моделей, які забезпечують підвищення її ефективності. Водночас слід організувати й пошук власних інноваційних підходів, які відповідають національним особливостям.
Опис: Шиндер В. М. Модернізація системи публічного управління в умовах децентралізації влади : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / В. М. Шиндер , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 11 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/855
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шиндер В. Автореферат.pdf476.89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.