груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/858
Назва: Механізм розвитку ринку земель сільськогосподарського призначення
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 193 «Геодезія та землеустрій»
Автори: Шепіло, М. Р.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра управління земельними ресурсами
Горлачук Валерій Васильович
ринок земель
оренда
пай
екологічний регламент
землеустрій
ресурси
карти
плани
космознімки
кадастр
управління
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота присвячена теоретико – методичним питанням механізм розвитку ринку земель сільськогосподарського призначення. В роботі проаналізовано як інституційні, так і неінституційні обмеження, що існують в Україні щодо володіння, користування, розпорядження земельними ресурсами, у порівнянні з обмеженнями, що існують в інших країнах трансформаційної економіки. Визначено основні напрями необхідних інституційних змін у сфері обігу земельних ресурсів сільськогосподарського призначення, запропоновано механізми створення конкурентного ринку земель цього типу як в Україні в цілому. Обґрунтовано основні принципи функціонування моделі ринку землі сільськогосподарського призначення. Розроблено теоретичні засади і концептуальні підходи для вдосконалення державної політики на ринку землі й у сфері використання земельних ресурсів сільськогосподарського призначення.
Опис: Шепіло М. Р. Механізм розвитку ринку земель сільськогосподарського призначення : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 193 «Геодезія та землеустрій» / М. Р. Шепіло , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 18 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/858
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Шепіло М.Р..pdf437.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.