груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/888
Назва: Стратегія підвищення фінансової стійкості підприємства.
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Автори: Гончаренко, М.Г.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра економіки та підприємництва
Міцкевич Неоніла Василівна
підприємництво
торгівля
біржова діяльність
фінансова стійкість підприємства
кондитерська галузь
стратегія
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, МОН України, Миколаїв, 2020. Узагальнено теоретико-методологічні засади стратегії підвищення фінансової стійкості підприємства. Досліджено нормативно-правове забезпечення та визначено критерії оцінки стратегії фінансової стійкості підприємства. Проаналізовано стратегію фінансової стійкості підприємства кондитерської галузі. Визначено напрямки удосконалення стратегії фінансової стійкості підприємства.
Опис: Гончаренко М. Г. Стратегія підвищення фінансової стійкості підприємства : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / М. Г. Гончаренко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 14 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/888
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Гончаренко М.Г..pdf354.51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.