груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/889
Назва: Формування системи управління конкурентоспроможності продукції підприємств молочної галузі
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Автори: Зінчук, В. В.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра економіки та підприємництва
Міцкевич Неоніла Василівна
підприємництво
торгівля
біржова діяльність
конкурентоспроможність
конкурентоспроможність продукції
рівень конкурентоспроможності
фактори
діагностика
реалізація продукції
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, МОН України, Миколаїв, 2020 Узагальнено теоретико-методологічні засади щодо конкурентоспроможності продукції підприємств молочної галузі. Визначено основні напрями розвитку підприємств. Досліджено ефективність управління конкурентоспроможністю підприємств. способів підвищення конкурентоспроможності продукції досліджуваних підприємств. Розроблена модель стратегічного управління конкурентоспроможністю продукції підприємств молочної галузі.
Опис: Зінчук В. В. Формування системи управління конкурентоспроможності продукції підприємств молочної галузі : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» /В. В. Зінчук , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 14 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/889
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат Зінчук В.В..pdf361.82 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.