груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/895
Назва: Конкурентоспроможність підприємства сільськогосподарської галузі та обґрунтування напрямків її збереження
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Автори: Ульянова, С. В.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра економіки та підприємництва
Міцкевич Неоніла Василівна
підприємництво
торгівля
біржова діяльність
конкуренція
конкурентоспроможність
фактори конкурентоспроможності
конкурентне підприємство
конкурентна продукція
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв , 2020. Узагальнено теоретико-методологічний засади щодо підвищення конкурентоспроможності підприємства сільськогосподарської галузі. Визначено основні напрямки забезпечення конкурентоспроможності сільськогосподарського підприємства. Досліджено ефективність застосування методів оцінки та аналізу сільськогосподарської галузі. Проаналізовано вплив технологій на систему управління виробництва продукції та організацію роботи працівників.
Опис: Ульянова С. В. Конкурентоспроможність підприємства сільськогосподарської галузі та обґрунтування напрямків її збереження : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / С. В. Ульянова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 13 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/895
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Ульянова С.В..pdf373.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.