груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/906
Назва: Управління конкурентоспроможністю підприємства
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 073 «Менеджмент»
Автори: Парталога, Н. П.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра менеджменту
Дранус Л.С.
менеджмент
конкурентоспроможність
розвиток
заклади культури
організація
управління
оцінка
аналіз
маркетинг
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота на здобуття академічного звання магістр з менеджменту за спеціальністю 073 – менеджмент. Чорноморський національний університет ім. Петра Могили. Миколаїв, 2020р. Магістерська робота присвячена теоретико-методичним основам та практичним питанням зростання конкурентоспроможності. Удосконалено трактування поняття «конкурентоспроможність» та узагальнено підходи до дефініції «управління конкурентоспроможністю». Проаналізовано конкурентоспроможність та управління нею в Миколаївському академічному художньому драматичному театрі. Розроблено рекомендації з підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю театру. Економічно обґрунтовано прогнозні показники підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю театру.
Опис: Парталога Н. П. Управління конкурентоспроможністю підприємства : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 073 «Менеджмент» / Н. П. Парталога, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 19 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/906
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат_Парталога.pdf454.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.