груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/952
Назва: Облік витрат та калькулювання собівартості продукції
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 071 «Облік і оподаткування»
Автори: Чебан, В. С.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра обліку і аудиту
Руденко Н.О.
витрати
калькулювання
собівартість
облік витрат
аудит витрат
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота на здобуття ступеня вищої освіти магістр за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерську роботу присвячено вивченню теоретичних і практичних основ обліку витрат та собівартості продукції, а також розробка шляхів удосконалення. Охарактеризовано методи калькулювання собівартості підприємства. Кожне підприємство обирає методи самостійно виходячи з технологічних та організаційних особливостей. При цьому підсумовування витрат повинно підвищувати ефективність управління підприємством та оптимізувати витрати підприємства на податки У результаті дослідження запропоновано шляхи підвищення ефективності управління витрат на підприємстві за допомогою удосконалення облікових процесів та пошуки шляхів скорочення витрат. Розглянуто аудит витрат на виробництво продукції.
Опис: Чебан В. С. Облік витрат та калькулювання собівартості продукції : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / В. С. Чебан , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 13 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/952
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат_Чебан В.С..pdf454.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.