груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/958
Назва: Облік та аналіз власного капіталу підприємства
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 071 «Облік і оподаткування»
Автори: Некрасова, В. О.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра обліку і аудиту
Великий Юрій Володимирович
власний капітал
облік
аналіз
контроль
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за спеціальністю 071 «Облік і оподаткування» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, МОН України, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена науковому обґрунтуванню теоретичних положень і розробці практичних рекомендацій з удосконалення організації обліку та аналізу власного капіталу на підприємстві. Згідно поставленої мети в роботі розкрито теоретичні аспекти обліку та аналізу власного капіталу підприємства; визначено особливості класифікації власного капіталу відповідно до вимог вітчизняних та міжнародних стандартів обліку; досліджено методологію аналізу власного капіталу на підприємстві; надано загальну організаційно-економічну характеристику ПАТ «Укртатнафта»; опрацьовані основні аспекти організації і методики бухгалтерського обліку та аналізу власного капіталу на підприємстві. В результаті в роботі запропоновано рекомендації щодо обліку і аналізу власного капіталу підприємства. Формування системи внутрішньогосподарського контролю дозволить контролювати формування достатнього обсягу капіталу для необхідних темпів економічного розвитку підприємства, забезпечить умови для досягнення максимальної дохідності капіталу при запланованому рівні фінансового ризику. Надано пропозиції, щодо удосконалення обліку і аналізу власного капіталу в умовах комп’ютерних систем.
Опис: Некрасова В. О. Облік та аналіз власного капіталу підприємства : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / В. О. Некрасова , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 25 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/958
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат_Некрасова В.О..pdf444.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.