груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/95
Назва: Управління інвестиційною привабливістю підприємств в Україні
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»
Автори: Салімонов, О. О.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
інвестиції
інвестиційна привабливість
інвестиційний клімат
іноземні інвестиції
капітальні інвестиції
сільськогосподарське підприємство
прямі іноземні інвестиції
інвестиційна активність
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Визначено основні фактори впливу на інвестиційну привабливість підприємства, сформульовано мету, основні завдання та функції управління інвестиційною привабливістю підприємства Проаналізовано місце України в міжнародних рейтингах інвестиційної привабливості, легкості ведення бізнесу, конкурентоспроможності, інноваційності, економічної свободи та сприйняття корупції. Визначено ключові стримуючі фактори залучення іноземних інвестицій. Досліджено динаміку та структуру залучення прямих іноземних інвестицій за країнами-інвесторами та регіонами України. Проаналізовано обсяги освоєння капітальних інвестицій підприємствами України та розподіл капітальних інвестицій за сферами економічної діяльності та за джерелами фінансування. Запропоновано першочергові заходи для підвищення інвестиційної привабливості національної економіки.
Опис: Салімонов О. О. Управління інвестиційною привабливістю підприємств в Україні: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / О. О. Салімонов; ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 13 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/95
Розташовується у зібраннях:Факультет економічних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Салімонов.pdf349.63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.