груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/97
Назва: Моделювання аспектів професійної діяльності арбітрів у футболі та вдосконалення процесу їх підготовки
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спoрт»
Автори: Гараєв, А. А.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
футбол
арбітр
суддя
гравець
футболист
матч
біололгічно-активні добавки
індивідуальні фізичні показники
тренування
фізіологічні потреби
Дата публікації: 2019
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): У роботі проведено аналіз досягнень найкращих арбітрів світу; аналіз повноваження арбітрі та його помічників; вивчено особливості та етапи відбору і підготовки арбітрів; моделювання тренування арбітрів; моделювання збалансованого раціону для арбітрів. Встановлено, що для покращення роботи арбітрів у футболі, необхідно постійно проводити тренування, які в свою чергу періодично змінюються по інтенсивності і складності, а також необхідно збалансовувати раціон арбітрів та використовувати біологічно-активної добавки Double X, що підвищить їх імунітет, покращить фізичні дані, збільшить показники витривалості та допоможе сконцентрувати більше уваги при виконання своїх обов’язків під час футбольних матчів.
Опис: Гараєв А. А. Моделювання аспектів професійної діяльності арбітрів у футболі та вдосконалення процесу їх підготовки: автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 017 «Фізична культура і спoрт » / А. А. Гараєв, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 10 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/97
Розташовується у зібраннях:Факультет фізичного виховання та спорту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Гараев футбол.pdf352.45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.