груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1104
Назва: Оптимізація спеціальної силової підготовки у процесі підготовки стаєрів високої кваліфікації
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Автори: Люшуков, Р. О.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Коробейніков Георгій Валерійович
швидкісно-силова підготовка
легкоатлети-стаєри
дозування
біг 4х200
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2020. Магістерська робота присвячена питанню оптимізації спеціальної силової підготовки у процесі підготовки стаєрів високої кваліфікації, охарактеризовані методи багаторічної підготовки спортсменів, досліджено особливості тренувального процесу стаєрів, обґрунтовано специфіку та методику спеціальної силової підготовки, описані стадії навантаження легкоатлетів та способи їх регулювання, розроблено комплекс вправ для покращення швидкісно-силової підготовки, проведено дослідження на основі розробленої методики, проаналізовані результати та визначена ефективність запропонованої програми, надані практичні рекомендації, що сприятимуть розвитку силових якостей спортсменів легкоатлетів, розширено уявлення про оптимізацію силової підготовки бігунів на великі дистанції, конкретизована силова підготовка швидкісних характеристик спортсменів. Отримані результати дослідження, висновки і положення роботи можуть використовуватися в навчально-тренувальному процесі стаєрів різних кваліфікацій, у ході підготовки студентів фізкультурних вузів і середніх спеціальних навчальних закладів, на курсах підвищення кваліфікації тренерів з легкої атлетики.
Опис: Люшуков Р. О. Оптимізація спеціальної силової підготовки у процесі підготовки стаєрів високої кваліфікації : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / Р. О. Люшуков , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 15 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1104
Розташовується у зібраннях:Факультет фізичного виховання та спорту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Люшуков.pdf724.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.