груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1234
Title: Механізми державного управління системою надання соціальних послуг
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Бінківська, Т. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
державна політика
соціальна послуга
система надання соціальних послуг
механізми державного управління системою
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерську роботу присвячено розкриттю механізмів державного управління системою надання соціальних послуг. Системи надання соціальних послуг спрямована на підтримку та допомогу громадянам країни, які опинились в складних життєвих обставинах. Сучасний етап розвитку України як незалежної та соціальної держави відбувається в умовах суспільної та економічної кризи, що спонукає органи державного управління до пошуку шляхів оптимізації соціальних видатків, осучаснення та підвищення ефективності системи надання соціальних послуг як важливої складової соціального захисту населення. Сьогодні існує нагальна потреба в економії, раціональному використанні бюджетних коштів шляхом розроблення та впровадження ефективних і дієвих механізмів державного управління соціальними послугами. У роботі досліджено сутність, поняття та види соціальних послуг. Розкрито європейський досвід застосування механізмів державного управління системою надання соціальних послуг. Охарактеризовано механізм нормативно-правового забезпечення та фінансовий механізм системи надання соціальних послуг. Проаналізовано організаційний та інформаційний механізми державного управління системою надання соціальних послуг. Визначено проблеми та напрями удосконалення державного управління у сфері надання соціальних послуг.
Description: Бінківська Т. А. Механізми державного управління системою надання соціальних послуг : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / Т. А. Бінківська , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1234
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат Бінківська.pdf445.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.