груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1234
Назва: Механізми державного управління системою надання соціальних послуг
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Автори: Бінківська, Т. А.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
державна політика
соціальна послуга
система надання соціальних послуг
механізми державного управління системою
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерську роботу присвячено розкриттю механізмів державного управління системою надання соціальних послуг. Системи надання соціальних послуг спрямована на підтримку та допомогу громадянам країни, які опинились в складних життєвих обставинах. Сучасний етап розвитку України як незалежної та соціальної держави відбувається в умовах суспільної та економічної кризи, що спонукає органи державного управління до пошуку шляхів оптимізації соціальних видатків, осучаснення та підвищення ефективності системи надання соціальних послуг як важливої складової соціального захисту населення. Сьогодні існує нагальна потреба в економії, раціональному використанні бюджетних коштів шляхом розроблення та впровадження ефективних і дієвих механізмів державного управління соціальними послугами. У роботі досліджено сутність, поняття та види соціальних послуг. Розкрито європейський досвід застосування механізмів державного управління системою надання соціальних послуг. Охарактеризовано механізм нормативно-правового забезпечення та фінансовий механізм системи надання соціальних послуг. Проаналізовано організаційний та інформаційний механізми державного управління системою надання соціальних послуг. Визначено проблеми та напрями удосконалення державного управління у сфері надання соціальних послуг.
Опис: Бінківська Т. А. Механізми державного управління системою надання соціальних послуг : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / Т. А. Бінківська , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 11 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/1234
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат Бінківська.pdf445.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.