груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1427
Назва: Автоматизована система управління житловим будинком
Інші назви: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Автори: Агафонов, А. С.
Ключові слова: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Донченко Михайло Васильович
АОП
ОК
Розумний дім
Розумний будинок
Arduino
Raspberry Pi
WiFi
Ethernet
керування
GSM
реле
камера відеоспостереження
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота присвячена дослідженню існуючих систем керування будинками, та створенню своєї системи на їх основі. Система буде забезпечувати користувачу контроль над основними аспектами комфорту та безпеки будинку, наприклад вмикання світла та протипожежна система. У роботі також було проаналізовано основні на ринку системи типу “Розумний будинок”, їх рівень зручності та надійності. Проведено порівняння характеристик відомих систем типу “Розумний будинок”, визначено їх недоліки та переваги. Розроблена система має резервне джерело живлення у кожному вузлі, а також резервний спосіб надсилання аварійного сповіщення власнику будинку, що значно підвищує рівень безпеки системи та забезпечує домівці надійний рівень охорони. У вступі роботи показано актуальність проблеми та причини, через які варто купити або створити власноруч розумну систему керування будинком. У першому розділі розповідається про системи та механізми у будинку, які потребують автоматизації. Другий розділ містить у собі аналіз п’яти найвідоміших систем “Розумний будинок” та їх подальше порівняння. У третьому розділі відбувається створення власної системи типу “Розумний будинок”. Четвертий розділ роботи присвячений охороні праці. Загальний обсяг роботи 92 сторінки, 13 рисунків, 6 таблиць.
Опис: Агафонов А. С. Автоматизована система управління житловим будинком : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / А. С. Агафонов , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 11 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1427
Розташовується у зібраннях:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
402 Агафонов А.С. Автореферат.pdf125.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.