груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1427
Title: Автоматизована система управління житловим будинком
Other Titles: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , спеціальність. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології»
Authors: Агафонов, А. С.
Keywords: автореферат
бакалаврська робота
комп'ютерні науки
Донченко Михайло Васильович
АОП
ОК
Розумний дім
Розумний будинок
Arduino
Raspberry Pi
WiFi
Ethernet
керування
GSM
реле
камера відеоспостереження
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота присвячена дослідженню існуючих систем керування будинками, та створенню своєї системи на їх основі. Система буде забезпечувати користувачу контроль над основними аспектами комфорту та безпеки будинку, наприклад вмикання світла та протипожежна система. У роботі також було проаналізовано основні на ринку системи типу “Розумний будинок”, їх рівень зручності та надійності. Проведено порівняння характеристик відомих систем типу “Розумний будинок”, визначено їх недоліки та переваги. Розроблена система має резервне джерело живлення у кожному вузлі, а також резервний спосіб надсилання аварійного сповіщення власнику будинку, що значно підвищує рівень безпеки системи та забезпечує домівці надійний рівень охорони. У вступі роботи показано актуальність проблеми та причини, через які варто купити або створити власноруч розумну систему керування будинком. У першому розділі розповідається про системи та механізми у будинку, які потребують автоматизації. Другий розділ містить у собі аналіз п’яти найвідоміших систем “Розумний будинок” та їх подальше порівняння. У третьому розділі відбувається створення власної системи типу “Розумний будинок”. Четвертий розділ роботи присвячений охороні праці. Загальний обсяг роботи 92 сторінки, 13 рисунків, 6 таблиць.
Description: Агафонов А. С. Автоматизована система управління житловим будинком : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» / А. С. Агафонов , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 11 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1427
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
402 Агафонов А.С. Автореферат.pdf125.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.