груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1488
Назва: Автоматизація процесу виробництва молока
Інші назви: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», спеціальність 151 « Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології»
Автори: Мальцев, Є. Є.
Ключові слова: автореферат
бакалаврська робота
автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології
Сідєлєв Микола Іванович
виробництво молока
Web-сервер
технологічний процес
Лакталіс Україна
веб-орієнтована інформаційна система
IoT-пристрій
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Дана дипломна бакалаврська робота призначена розробці автоматизації процесу виробництва молока на основі Web-серверу в Інтернет, яка дозволить проводити зручний для керівництва моніторинг виробничого процесу молока та адаптацію алгоритмів технологічного процесу. В роботі проведено аналіз технологічного процесу розливу молока, розглянуто конкуренті системи для автоматизації технологічного процесу та основні алгоритми для координації рішень при ієрархічній структурі організації підприємства «Лакталіс Україна». Також розроблено алгоритм координації рішень, його модель та алгоритми програмного забезпечення на основі генетичного алгоритму. Розроблена веб-орієнтована інформаційна система, що забезпечує дистанційне керування виробництва та кібербезпеку даних від IoT-пристроїв. Дана автоматизована система процесу виробництва молока дозволить підвищити ефективність виробництва продукції на молокозаводі та забезпечить кібербезпеку даних. Дипломна робота містить 80 стор. основної частини, 45 рис., 12 табл., 42 посилань.
Опис: Мальцев Є. Є. Автоматизація процесу виробництва молока : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»: спец. 151 « Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології» / Є. Є. Мальцев , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 11 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1488
Розташовується у зібраннях:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2020_471_Мальцев_автореферат.pdf249.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.