груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1491
Назва: Стенд дослідження керуємого модуля електроприводу
Інші назви: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», спеціальність 151 « Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології»
Автори: Смола, В. С.
Ключові слова: автореферат
бакалаврська робота
автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології
Трунов О. М.
кроковий двигун
сервопривод
маніпулятор
IoT
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота бакалавра зі спеціальності 151 Автоматизація та комп’ютерно – інтегровані технології. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, 2020. Необхідність та реалізація сучасної економічної політики, що формується в умовах четвертої науково-технічної революції та перерозподілу власності кидає виклики суспільству та висуває нові задачі з розвитку автоматизованих виробництв гнучкої перебудови. В умовах не завантаженості існуючих підприємств більшість з них змушені перебудовуватись та орієнтуватись у майбутньому на функціонування як дрібно-серійні виробництва. Досвід світової економіки свідчить, що у таких умовах ефективними стають виробництва ділянки яких організовано як ділянки гнучкої перебудови. Рівень роботизації, механізації, автоматизації яких зростає, а долі ручної праці суттєво скорочено. У зв’язку з цим подальший розвиток економіки визначається у тому числі рівнем автоматизації та впровадження комп’ютерно-інтегрованих технологій. У роботах колективу кафедр АКІТ та КІ ЧНУ ім. Петра Могили, що виконуються останнім часом все більше приділяється уваги розвитку методів керування незахищеними радіо каналами зв’язку. Як засвідчують спроби керування по радіоканалу механізмами, маніпуляторами для розв’язку задач синтезу керуючого впливу декількох взаємодіючих ланок необхідно мати опробуванні моделі окремих відслідковуючих ланок приводу передатні функції яких скориговано. Однак, формування таких моделей і скоригованих передатних функцій ланок вдається здійснювати на спеціальних стендах. Трудомісткість та собівартість робіт таких стендів визначається рівнем інновацій, шляхом впровадження комп’ютерно-інтегрованих технологій та застосування технологій бездротового зв’язку. Робота передбачає пошук та розв’язок означених проблем керування ланкою та формування параметрів коригування відслідковуючих ланок. Пояснювальна записка бакалаврської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків, переліку джерел посилання, додатків. У вступі визначається актуальність теми, наведені задачі, які заплановано вирішити для досягнення поставленої мети. У першому розділі розглянуто теоретичні основи кінематики та динаміки маніпуляторів, їх типів та засобів керування. Розглянуто теоретичні засади технології IoT та сфери її використання. У другому розділі було проведено аналіз сучасного стану та тенденцій розвитку технічних рішень та розроблено блок схему пристрою та було обрано необхідні компоненти. У третьому розділі було розглянуто питання формування коригуючої моделі електродвигуна та розробки коригуючої ланки маніпулятора. У четвертому розділі було досліджено умови роботи користувача ПК при розробці моделі та програмного забезпечення для приладу, а також визначений вплив цих умов на здоров’я та працездатність працівників. Бакалаврська робота містить 78 с. (без додатків), 63 рис., 12 табл., 45 джерел посилання.
Опис: Смола В. С. Стенд дослідження керуємого модуля електроприводу : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»: спец. 151 « Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології» / В. С. Смола , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 10 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1491
Розташовується у зібраннях:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2020_471_Смола_автореферат.pdf371.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.