груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1539
Назва: Особливості державного регулювання організації діловодства та електронного документообігу в умовах європейської інтеграції України
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Автори: Лазарєва, Т. С.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
документ
електронний документ
електронний документообіг
діловодство
система електронної взаємодії органів виконавчої влади
електронне врядування
інформаційний розвиток суспільства
електронний цифровий підпис
кваліфікований електронний підпис
електронні довірчі послуги
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота присвячена актуальній темі як «Особливості організації діловодства та електронного документообігу в умовах Європейської інтеграції України». У межах дослідження визначено, що в умовах інтеграції України до Європейського союзу, запровадження електронного документообігу як ключового елементу е-врядування та розвитку інформаційного суспільства є вкрай важливим. Державна політика регулювання електронного документообігу як основного механізму взаємодії органів публічного управління здійснюється з урахуванням норм Європейського права та стандартів ЄС. В дослідженні проаналізовано нормативно-правову базу ЕД, е-врядування та інформатизації управлінських процесів у різних сферах економіки та суспільства, висвітлено проблеми та недоліки особливостей запровадження електронного документообігу. Були розроблені рекомендації щодо організації діловодства та вдосконалення електронного документообігу в умовах Європейської інтеграції України в публічному управлінні.
Опис: Лазарєва Т. С. Особливості державного регулювання організації діловодства та електронного документообігу в умовах європейської інтеграції України : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / Т. С. Лазарєва , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 9 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1539
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Лазарєва.pdf366.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.