груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1539
Title: Особливості державного регулювання організації діловодства та електронного документообігу в умовах європейської інтеграції України
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Лазарєва, Т. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
документ
електронний документ
електронний документообіг
діловодство
система електронної взаємодії органів виконавчої влади
електронне врядування
інформаційний розвиток суспільства
електронний цифровий підпис
кваліфікований електронний підпис
електронні довірчі послуги
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота присвячена актуальній темі як «Особливості організації діловодства та електронного документообігу в умовах Європейської інтеграції України». У межах дослідження визначено, що в умовах інтеграції України до Європейського союзу, запровадження електронного документообігу як ключового елементу е-врядування та розвитку інформаційного суспільства є вкрай важливим. Державна політика регулювання електронного документообігу як основного механізму взаємодії органів публічного управління здійснюється з урахуванням норм Європейського права та стандартів ЄС. В дослідженні проаналізовано нормативно-правову базу ЕД, е-врядування та інформатизації управлінських процесів у різних сферах економіки та суспільства, висвітлено проблеми та недоліки особливостей запровадження електронного документообігу. Були розроблені рекомендації щодо організації діловодства та вдосконалення електронного документообігу в умовах Європейської інтеграції України в публічному управлінні.
Description: Лазарєва Т. С. Особливості державного регулювання організації діловодства та електронного документообігу в умовах європейської інтеграції України : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / Т. С. Лазарєва , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 9 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1539
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Лазарєва.pdf366.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.