груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1556
Назва: Механізм взаємодії органів влади та суб’єктів громадського суспільства
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Автори: Решетняк, К. О.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
органи влади
громадське суспільство
громадський рух
громадські об’єднання
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2020. В магістерської роботі охарактеризована сутність шляхів вирішення щодо вдосконалення механізмів спільної взаємодії влади і громадськості таких, як організація максимальної можливості для інформування населення, аудиювання діяльності органів влади на вирішення проблем, що поставлені перед ними та інше, а саме оптимізації механізму взаємодії органів влади та суб’єктів громадянського суспільства в теперішньому часі суспільно-політичних перетворень. Розкрита сутність процесу участі державного сектора та показує, що країні терміново потрібна державна допомога для забезпечення стабільності інформаційного простору. Цей вид допомоги може бути відображений у всіх аспектах: у діяльності громадських об’єднань, волонтерів, аналітичних центрів, ЗМІ, відеоблогерів та користувачів соціальних мереж. Посилення зусиль щодо створення ефективного механізму взаємодії між громадянським суспільством та урядом має стати відповіддю на сучасні інформаційні загрози та одним із пріоритетів уряду та громадськості. З’ясовано, що необхідно створити сприятливі умови для покращення відношень між владою та громадським суспільством, де за основу взято залучення громадськості в прийнятті управлінських рішень та в державотворенні. Обґрунтовано та зроблено висновок, що країні терміново потрібна державна допомога для забезпечення стабільності інформаційного простору. Цей вид допомоги може бути відображений у всіх аспектах: у діяльності громадських об’єднань, волонтерів, аналітичних центрів, ЗМІ, відеоблогерів та користувачів соціальних мереж. Посилення зусиль щодо створення ефективного механізму взаємодії між громадянським суспільством та урядом має стати відповіддю на сучасні інформаційні загрози та одним із пріоритетів уряду та громадськості.
Опис: Решетняк К. О. Механізм взаємодії органів влади та суб’єктів громадського суспільства : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / К. О. Решетняк , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 11 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1556
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат Решетняк К.О..pdf290.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.