груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1556
Title: Механізм взаємодії органів влади та суб’єктів громадського суспільства
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Authors: Решетняк, К. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
органи влади
громадське суспільство
громадський рух
громадські об’єднання
Issue Date: 2020
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2020. В магістерської роботі охарактеризована сутність шляхів вирішення щодо вдосконалення механізмів спільної взаємодії влади і громадськості таких, як організація максимальної можливості для інформування населення, аудиювання діяльності органів влади на вирішення проблем, що поставлені перед ними та інше, а саме оптимізації механізму взаємодії органів влади та суб’єктів громадянського суспільства в теперішньому часі суспільно-політичних перетворень. Розкрита сутність процесу участі державного сектора та показує, що країні терміново потрібна державна допомога для забезпечення стабільності інформаційного простору. Цей вид допомоги може бути відображений у всіх аспектах: у діяльності громадських об’єднань, волонтерів, аналітичних центрів, ЗМІ, відеоблогерів та користувачів соціальних мереж. Посилення зусиль щодо створення ефективного механізму взаємодії між громадянським суспільством та урядом має стати відповіддю на сучасні інформаційні загрози та одним із пріоритетів уряду та громадськості. З’ясовано, що необхідно створити сприятливі умови для покращення відношень між владою та громадським суспільством, де за основу взято залучення громадськості в прийнятті управлінських рішень та в державотворенні. Обґрунтовано та зроблено висновок, що країні терміново потрібна державна допомога для забезпечення стабільності інформаційного простору. Цей вид допомоги може бути відображений у всіх аспектах: у діяльності громадських об’єднань, волонтерів, аналітичних центрів, ЗМІ, відеоблогерів та користувачів соціальних мереж. Посилення зусиль щодо створення ефективного механізму взаємодії між громадянським суспільством та урядом має стати відповіддю на сучасні інформаційні загрози та одним із пріоритетів уряду та громадськості.
Description: Решетняк К. О. Механізм взаємодії органів влади та суб’єктів громадського суспільства : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / К. О. Решетняк , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 11 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1556
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат Решетняк К.О..pdf290.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.