груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1558
Назва: Механізми організації пенсійної системи в Україні
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Автори: Гомерський, В. С.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
пенсійна система
механізми забезпечення
зарубіжний досвід
Пенсійний фонд
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): У межах дослідження визначено, що пенсійне забезпечення і страхування є невід’ємними елементами соціального захисту населення кожної сучасної держави, базовою і однією з найбільш найважливіших гарантій стабільного розвитку суспільства. Встановлено, що крім введення накопичувального компонента було вжито заходів щодо скорочення державних витрат на забезпечення пенсійної системи через скасування дострокового виходу на пенсію, скорочення пільгових пенсійних програм, введення додаткових стимулів до оформлення часткової або повної відстрочки пенсійних прав, збільшення пенсійного віку і трудового стажу. Об’єктом дослідження є пенсійна система України. Предметом дослідження є механізми організації пенсійної системи в Україні. В магістерському дослідженні висвітлено сутність та понятійний апарат дослідження пенсійної системи, досліджено світовий досвід здійснення пенсійного забезпечення та можливості його адаптації в Україні, розроблено напрямки удосконалення механізмів організації пенсійної системи в Україні. Зроблено висновок, що пенсійне забезпечення є комплексом законодавчих, економічних, соціальних і морально-психологічних гарантій особам похилого віку, завдяки яким створюються рівні умови для усіх членів суспільства, що забезпечують соціально прийнятну якість їх життя.
Опис: Гомерський В. С. Механізми оранізації пенсійної системи в Україні : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / В. С. Гомерський , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 12 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1558
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат_Гомерський.pdf355.62 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.