груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1582
Назва: Державне регулювання щодо службових перевірок в органах державної влади й місцевого самоврядування
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Автори: Островська, Ю. С.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
службова перевірка
державна влада
державне управління
механізм контролю
корупція
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Наукова робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2020. Здійснене теоретичне обґрунтування службових перевірок у системі державного управління України. Встановлено, що потреба у негайному вирішенні проблеми втілення ефективної антикорупційної політики в України, у т.ч. шляхом оптимізації службових перевірок, зумовлена наявністю високого рівня скоєння корупційних правопорушень та відсутністю довіри міжнародних інвесторів до системи державного управління та економіки нашої країни. У дослідженні обґрунтовуються напрями розвитку та упровадження дієвих механізмів управління корупційними ризиками в системі державного управління України. Розглянуті механізми оцінки корупційних ризиків у системі державного управління України. Виявлено, що «корупційний ризик у системі державного управління – це сукупність умов та факторів, що закладені у системі державного управління, та які визначають можливість виникнення корупційної поведінки особи і створюють небезпеку настання негативних наслідків для життєво важливих інтересів особистості, суспільства, держави. Розроблено та запропоновано власний механізм оцінки корупційних ризиків, шляхом впровадження його відповідного алгоритму, що на практиці надасть можливість більш ефективно і якісно визначати рівень корупційного ризику, з метою подальшого обрання заходів для його мінімізації (усунення).
Опис: Островська Ю. С. Державне регулювання щодо службових перевірок в органах державної влади й місцевого самоврядування : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / Ю. С. Островська , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 14 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1582
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Островська_автореферат.pdf245.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.