груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1584
Назва: Державна політика у сфері охорони здоров’я України: сучасний стан та напрями її удосконалення
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Автори: Дем’янов, О. А.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
державна політика
державна політика у сфері охорони здоров’я
інституційне забезпечення
громадське здоров’я
фармацевтична діяльність
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2020. Магістерську роботу присвячено дослідженню сучасного стану державної політики у сфері охорони здоров’я України та визначенню напрямів її удосконалення. У вступі обґрунтовано актуальність та рівень дослідженості теми; окреслено мету та основні завдання, об’єкт, предмет та методи дослідження; описано наукову новизну; встановлено практичне значення отриманих результатів магістерської роботи; зазначено структуру та обсяг роботи. На початку роботи узагальнено теоретичні і правові основи державної політики у сфері охорони здоров’я України, а саме: розкрито сутність та визначено загальні засади державної політики у сфері охорони здоров’я; розглянуто нормативно-правову базу державної політики у сфері охорони здоров’я, яка характеризується розрізненістю, суперечністю, дублюванням, нечіткістю нормативних положень, що допускає можливість їх подвійного та неоднорідного тлумачення та ін. Основна частина дослідження присвячена ґрунтовному аналізу окремих напрямів державної політики у сфері охорони здоров’я України на сучасному етапі. Безпосередньо охарактеризовано інституційне забезпечення державної політики у сфері охорони здоров’я; розглянуто державну політику щодо збереження громадського здоров’я як важливу складову національної безпеки України; окреслено державну політику у сфері фармацевтичної діяльності як сукупність владних дій та управлінських рішень. Наприкінці роботи визначено існуючі проблеми у діючій системі охорони здоров’я України. Сформульовано напрями реформування вітчизняної державної політики у сфері охорони здоров’я у світлі сучасних публічно-управлінських перетворень. А також обґрунтовано необхідність впровадження в Україні позитивного зарубіжного досвіду розробки та реалізації державної політики у сфері охорони здоров’я.
Опис: Дем’янов О. А. Державна політика у сфері охорони здоров’я України: сучасний стан та напрями її удосконалення : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / О. А. Дем'янов , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 11 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1584
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
АВТОРЕФЕРАТ (Дем’янов ).pdf295.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.