груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1612
Назва: Державна політика щодо реформування медичної сфери в Україні
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 281 "Публічне управління та адміністрування"
Автори: Нікітін, А. В.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
публічне управління та адміністрування
система охорони здоров’я
медичні заклади
медична реформа
медична сфера
Дата публікації: 2020
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили, - Миколаїв. 2020. В магістерській роботі розкрита сутність системи охорони здоров’я, її важливість серед та перед іншими направленнями державної соціальної політики, необхідність підвищення рівня якості та ефективності її функціонування. Визначено нагальну та обґрунтовану проблему до запровадження державою концептуальних змін у функціонування системи охорони здоров’я, необхідність проведення її реформування. Розкрито європейський досвід державного реформування медичної сфери в ряді європейських країн, в тому числі деталізується британська система охорони здоров’я, приклад якої взято за основу для запровадження реформування медичної сфери в Україні. З’ясовано, що уряд підготував достатню нормативно базу, яка уможливлює своєчасне та ефективне впровадження нової концепції фінансування системи охорони здоров’я України. Встановлено, що завдання, які ставить перед собою уряд, потенційно відповідають меті державної медичної реформи та можуть призвести до досягнення значних результатів. Визначено, що станом на сьогодні реформа вже виправдовує себе та показує свою ефективність та результативність. Визначаються пропозиції автора щодо удосконалення державної медичної реформи, які також повністю відповідають меті її впровадження та потенційно можуть мати обґрунтований та позитивний вплив на систему охорони здоров’я України. Узагальнено висновки, що пострадянська система охорони здоров’я є достатньою для її ефективного функціонування із забезпеченням доступного, якісного, правильного та своєчасного медичного обслуговування населення, важливим є лише застосування правильної концепції управління та утримання такої системи. Нова медична реформа здатна побудувати в Україні справді високоякісну медицину.
Опис: Нікітін А. В. Державна політика щодо реформування медичної сфери в Україні : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 281 "Публічне управління та адміністрування" / А. В. Нікітін , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2020. - 9 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1612
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат_Нікітін.pdf219.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.