груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1647
Назва: Особливості психологічного супроводу соціальних працівників територіальних центрів в умовах пандемії
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 231 «Соціальна робота»
Автори: Верба, Г. Ю.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
соціальна робота
Полторак Л. Ю.
психологічний супровід
соціальні працівники
територіальні центри
пандемія
Дата публікації: 2021
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2021. У магістерській роботі розкрите поняття «супровід», «психологічний супровід соціальних працівників» та його складових. Проведено аналіз особливостей професійної діяльності соціальних працівників територіальних центрів, які впливають на ризик емоційного вигорання. Проаналізовано останні дослідження впливу пандемії на психологічний стан населення та висвітлено результати проведеного дослідження психологічного стану соціальних працівників територіальних центрів в умовах пандемії. У роботі висвітлюються основні форми та методи здійснення психологічного супроводу фахівців територіальних центрів в умовах пандемії, а також здійснено аналіз ефективності проведених заходів. Зроблено висновок про необхідність підвищення ефективності психологічного супроводу та надано рекомендації щодо запровадження відповідних змін на державному, місцевому та індивідуальному рівні.
Опис: Верба Г. Ю. Особливості психологічного супроводу соціальних працівників територіальних центрів в умовах пандемії : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 231 «Соціальна робота» / Г. Ю. Верба , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 9 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1647
Розташовується у зібраннях:Інститут державного управління

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
автореферат_Верба.pdf334.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.