груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1647
Title: Особливості психологічного супроводу соціальних працівників територіальних центрів в умовах пандемії
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 231 «Соціальна робота»
Authors: Верба, Г. Ю.
Keywords: автореферат
магістерська робота
соціальна робота
Полторак Л. Ю.
психологічний супровід
соціальні працівники
територіальні центри
пандемія
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2021. У магістерській роботі розкрите поняття «супровід», «психологічний супровід соціальних працівників» та його складових. Проведено аналіз особливостей професійної діяльності соціальних працівників територіальних центрів, які впливають на ризик емоційного вигорання. Проаналізовано останні дослідження впливу пандемії на психологічний стан населення та висвітлено результати проведеного дослідження психологічного стану соціальних працівників територіальних центрів в умовах пандемії. У роботі висвітлюються основні форми та методи здійснення психологічного супроводу фахівців територіальних центрів в умовах пандемії, а також здійснено аналіз ефективності проведених заходів. Зроблено висновок про необхідність підвищення ефективності психологічного супроводу та надано рекомендації щодо запровадження відповідних змін на державному, місцевому та індивідуальному рівні.
Description: Верба Г. Ю. Особливості психологічного супроводу соціальних працівників територіальних центрів в умовах пандемії : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 231 «Соціальна робота» / Г. Ю. Верба , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 9 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1647
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат_Верба.pdf334.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.