груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1680
Назва: Інформаційна система прийому та обробки заяв користувачів комунальних послуг з використанням нейромережевих технологій
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 122 «Комп'ютерні науки»
Автори: Геращенко, В. А.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра соціології
Горбань Гліб Валентинович.
інформаційна система
обробка заяв
орфографічні помилки
класифікація тексту
нейромережеві технології
Дата публікації: 2021
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Магістерська кваліфікаційна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2021. В даній роботі розглянуто процес створення інформаційної системи прийому та обробки заяв користувачів комунальних послуг з використанням нейромережевих технологій, який дозволить компанії-постачальнику мати представлення в мережі і підвищить якість обслуговування клієнтів, дасть загальне позитивне враження щодо іміджу та надійності компанії-постачальника для існуючих та нових клієнтів. Актуальність теми полягає тому, що в умовах впровадження інтернет- технологій у наше повсякденне життя неможливо не торкнутись теми, що стосується надання комунальних послуг. Ця сфера звісно не першочергова в IT інноваціях, але й вона заслуговує уваги, бо так чи інакше у кожній оселі громадяни стикаються з такими повсякденними питаннями як безперебійне подання усіх життєво необхідних комунікацій та усунення проблем із ними. Метою роботи є дослідження можливостей і функцій сучасних інтернет- технологій для проектування і розробки вдосконаленої та зручної інформаційної системи аналізу та прийму заяв для користувачів комунальних послуг. У ході роботи було проведено аналіз наявних інформаційних ресурсів для користувачів комунальних послуг та на його основі із врахуванням виявлених переваг та недоліків створено інформаційну систему прийому та обробки заяв користувачів комунальних послуг з використанням нейромережевих технологій. В спеціальній частині магістерської кваліфікаційної роботи з «Охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях» проведено аналіз умов праці на робочих місцях в офісному приміщенні ФОП Горбенко та факторів виробничого приміщення, проаналізовано питання, що пов’язані з дотриманням санітарно- гігієнічних вимог при експлуатації ПК в офісі, розроблено інструкції дій працівників компанії при виникненні типових надзвичайних ситуацій. У методичній частині було розроблено практичну роботу на тему «Використання ООП у PowerShell». Робота складається зі 100 сторінок, 23 рисунків, 4 таблиць та 51 посилання на літературні джерела.
Опис: Геращенко В. А. Інформаційна система прийому та обробки заяв користувачів комунальних послуг з використанням нейромережевих технологій : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Комп'ютерні науки» / В. А. Геращенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 15 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1680
Розташовується у зібраннях:Факультет комп'ютерних наук

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат 601 Геращенко Вікторія Андріївна.pdf579.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.