груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1680
Title: Інформаційна система прийому та обробки заяв користувачів комунальних послуг з використанням нейромережевих технологій
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 122 «Комп'ютерні науки»
Authors: Геращенко, В. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра соціології
Горбань Гліб Валентинович.
інформаційна система
обробка заяв
орфографічні помилки
класифікація тексту
нейромережеві технології
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр комп’ютерних наук». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2021. В даній роботі розглянуто процес створення інформаційної системи прийому та обробки заяв користувачів комунальних послуг з використанням нейромережевих технологій, який дозволить компанії-постачальнику мати представлення в мережі і підвищить якість обслуговування клієнтів, дасть загальне позитивне враження щодо іміджу та надійності компанії-постачальника для існуючих та нових клієнтів. Актуальність теми полягає тому, що в умовах впровадження інтернет- технологій у наше повсякденне життя неможливо не торкнутись теми, що стосується надання комунальних послуг. Ця сфера звісно не першочергова в IT інноваціях, але й вона заслуговує уваги, бо так чи інакше у кожній оселі громадяни стикаються з такими повсякденними питаннями як безперебійне подання усіх життєво необхідних комунікацій та усунення проблем із ними. Метою роботи є дослідження можливостей і функцій сучасних інтернет- технологій для проектування і розробки вдосконаленої та зручної інформаційної системи аналізу та прийму заяв для користувачів комунальних послуг. У ході роботи було проведено аналіз наявних інформаційних ресурсів для користувачів комунальних послуг та на його основі із врахуванням виявлених переваг та недоліків створено інформаційну систему прийому та обробки заяв користувачів комунальних послуг з використанням нейромережевих технологій. В спеціальній частині магістерської кваліфікаційної роботи з «Охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях» проведено аналіз умов праці на робочих місцях в офісному приміщенні ФОП Горбенко та факторів виробничого приміщення, проаналізовано питання, що пов’язані з дотриманням санітарно- гігієнічних вимог при експлуатації ПК в офісі, розроблено інструкції дій працівників компанії при виникненні типових надзвичайних ситуацій. У методичній частині було розроблено практичну роботу на тему «Використання ООП у PowerShell». Робота складається зі 100 сторінок, 23 рисунків, 4 таблиць та 51 посилання на літературні джерела.
Description: Геращенко В. А. Інформаційна система прийому та обробки заяв користувачів комунальних послуг з використанням нейромережевих технологій : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 124 «Комп'ютерні науки» / В. А. Геращенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 15 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1680
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат 601 Геращенко Вікторія Андріївна.pdf579.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.