груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1732
Назва: Стресостійкість до критичних ситуацій в умовах тренувальної та змагальної діяльності в різних видах спорту
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Автори: Антипенко, В. О.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра соціальної роботи, управління і педагогіки
Брискін Ю. А.
стресостійкість
тренованість самбістів і дзюдоїстів
морфологічні показники
підготовка
Дата публікації: 2021
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили. Миколаїв 2021. Магістерська робота присвячена питанню розробки критеріїв відбору самбістів в групи спортивного вдосконалення, що забезпечують точність відбору з урахуванням морфологічних показників, що визначають придатність до освоєння вищих ступенів спортивної підготовки, і відсів осіб, що не володіють необхідними для подальшої спортивної діяльності задатками. Встановлено соматометричні профілі швидко і повільно тренованих самбістів і дзюдоїстів. Встановлено відмінності в морфофункціональних показниках і рівні фізичної підготовленості швидко і повільно тренованих самбістів середніх вагових категорій у віці 18-25 років, що мають спортивну кваліфікацію КМС-МС. Подано порівняльну характеристику антропометричних показників самбістів і дзюдоїстів з різним рівнем тренованості. Визначено фактори, що характеризують швидку тренованість самбістів. Виявлено комплекс морфофункціональних показників, що характеризують швидку тренованість самбістів, достовірно відрізняється від комплексу показників дзюдоїстів, незважаючи на схожість біомеханічних параметрів техніко-тактичних дій і характеру змагальної діяльності. Визначено інформативні критерії швидкої тренованості самбістів, що дозволяють проводити відбір найбільш перспективних спортсменів на етапі вдосконалення спортивної майстерності.
Опис: Антипенко В. О. Стресостійкість до критичних ситуацій в умовах тренувальної та змагальної діяльності в різних видах спорту : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / В. .О.Антипенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 16 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1732
Розташовується у зібраннях:Факультет фізичного виховання та спорту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Антипенко В.О..pdf411.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.