груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1755
Назва: Інформаційні критерії оцінки психологічної підготовки у футболістів високої кваліфікації на етапі максимальної реалізації індивідуальних особливостей
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Автори: Кузьмін, Д. А.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Коробейніков Георгій Валерійович
інформаційні критерії
оцінки психологічної підготовки
футболісти високої кваліфікації
психологічні навички
Дата публікації: 2021
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2021. Магістерська робота присвячена питанню вивченню можливостей інструментальної оцінки (визначення) рівня розвитку психологічних навичок у футболістів високої кваліфікації як предикторів їх спортивної майстерності. В процесі досліджень визначено актуальні психологічні навички, що впливають на ефективність ігрової діяльності у футболі. Встановлено взаємозв'язок між розвитком психологічних навичок і особливостями особистості футболістів. Отримані нові дані про ступінь вираженості психологічних навичок у футболістів різного рівня професійної майстерності. Розроблена авторська діагностична методика, що дозволяє оцінити стан психологічних навичок футболістів різного рівня професійної майстерності. Результати даного дослідження можуть служити підставою для розробки методичних рекомендацій, спеціальних курсів зі спортивної психології, а також для розробки програм підвищення кваліфікації і в системі професійної підготовки тренерів з ігрових видів спорту.
Опис: Кузьмін Д. А. Інформаційні критерії оцінки психологічної підготовки у футболістів високої кваліфікації на етапі максимальної реалізації індивідуальних особливостей : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / Д. А. Кузьмін , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1755
Розташовується у зібраннях:Факультет фізичного виховання та спорту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кузьмін Д.А..pdf459.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.