груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1755
Title: Інформаційні критерії оцінки психологічної підготовки у футболістів високої кваліфікації на етапі максимальної реалізації індивідуальних особливостей
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Кузьмін, Д. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Коробейніков Георгій Валерійович
інформаційні критерії
оцінки психологічної підготовки
футболісти високої кваліфікації
психологічні навички
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт» – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2021. Магістерська робота присвячена питанню вивченню можливостей інструментальної оцінки (визначення) рівня розвитку психологічних навичок у футболістів високої кваліфікації як предикторів їх спортивної майстерності. В процесі досліджень визначено актуальні психологічні навички, що впливають на ефективність ігрової діяльності у футболі. Встановлено взаємозв'язок між розвитком психологічних навичок і особливостями особистості футболістів. Отримані нові дані про ступінь вираженості психологічних навичок у футболістів різного рівня професійної майстерності. Розроблена авторська діагностична методика, що дозволяє оцінити стан психологічних навичок футболістів різного рівня професійної майстерності. Результати даного дослідження можуть служити підставою для розробки методичних рекомендацій, спеціальних курсів зі спортивної психології, а також для розробки програм підвищення кваліфікації і в системі професійної підготовки тренерів з ігрових видів спорту.
Description: Кузьмін Д. А. Інформаційні критерії оцінки психологічної підготовки у футболістів високої кваліфікації на етапі максимальної реалізації індивідуальних особливостей : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / Д. А. Кузьмін , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 14 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1755
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кузьмін Д.А..pdf459.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.