груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1778
Назва: Концептуальні засади удосконалення системи підготовки висококваліфікованих волейболісток з використанням допоміжного обладнання
Інші назви: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Автори: Шкура, А. О.
Ключові слова: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Берегова Т. В.
висококваліфіковані волейболістки
спеціальна підготовка
спортивне обладнання
функціональні показники
технічна підготовка
Дата публікації: 2021
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Назва закладу, Місто, 2021. Магістерська робота присвячена питанню дослідження теоретичного та експериментального обґрунтування ефективності методики вдосконалення спеціальної фізичної та технічної підготовки кваліфікованих волейболісток. Розроблено інноваційні методики вдосконалення спеціальної фізичної та технічної підготовленості кваліфікованих волейболісток з використанням додаткового спортивного обладнання. Теоретично і експериментально обґрунтовано зміст і структура методики підвищення спеціальної фізичної та технічної підготовленості кваліфікованих волейболісток на основі використання комплексу спортивного обладнання. Це забезпечує поліпшення функціональних показників, підвищення рівня загальної і спеціальної фізичної підготовленості як базису для вдосконалення технічної майстерності; дозволяє успішно проводити ігрові прийоми в складних умовах змагальної діяльності; більш раціонально використовувати творчий і вольовий потенціал кваліфікованих волейболісток, здатність удосконалювати їх індивідуальну техніку. Виявлена позитивна динаміка показників спеціальної фізичної та технічної підготовленості волейболісток в процесі використання методики вдосконалення спеціальної фізичної та технічної підготовленості. Сконструйовано додаткове спортивне обладнання, застосування якого сприяє формуванню навичок орієнтування в просторово-часових і просторово-силових параметрах моторних актів і екстраполяції рухових дій; приросту показників рухово-координаційних якостей. Визначено основні напрями вдосконалення спортивної майстерності волейболісток. Обґрунтовано умови, необхідні для реалізації методики вдосконалення спеціальної фізичної та технічної підготовки кваліфікованих волейболісток з використанням додаткового спортивного обладнання. Експериментально доведено високу ефективність методики вдосконалення спеціальної фізичної та технічної підготовки кваліфікованих волейболісток з використанням додаткового спортивного обладнання.
Опис: Шкура А. О. Концептуальні засади удосконалення системи підготовки висококваліфікованих волейболісток з використанням допоміжного обладнання : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / А. О. Шкура , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 17 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1778
Розташовується у зібраннях:Факультет фізичного виховання та спорту

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шкура А.О..pdf927.15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.