груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1778
Title: Концептуальні засади удосконалення системи підготовки висококваліфікованих волейболісток з використанням допоміжного обладнання
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»
Authors: Шкура, А. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра олімпійського і професійного спорту
Берегова Т. В.
висококваліфіковані волейболістки
спеціальна підготовка
спортивне обладнання
функціональні показники
технічна підготовка
Issue Date: 2021
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття кваліфікації магістра за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт». – Назва закладу, Місто, 2021. Магістерська робота присвячена питанню дослідження теоретичного та експериментального обґрунтування ефективності методики вдосконалення спеціальної фізичної та технічної підготовки кваліфікованих волейболісток. Розроблено інноваційні методики вдосконалення спеціальної фізичної та технічної підготовленості кваліфікованих волейболісток з використанням додаткового спортивного обладнання. Теоретично і експериментально обґрунтовано зміст і структура методики підвищення спеціальної фізичної та технічної підготовленості кваліфікованих волейболісток на основі використання комплексу спортивного обладнання. Це забезпечує поліпшення функціональних показників, підвищення рівня загальної і спеціальної фізичної підготовленості як базису для вдосконалення технічної майстерності; дозволяє успішно проводити ігрові прийоми в складних умовах змагальної діяльності; більш раціонально використовувати творчий і вольовий потенціал кваліфікованих волейболісток, здатність удосконалювати їх індивідуальну техніку. Виявлена позитивна динаміка показників спеціальної фізичної та технічної підготовленості волейболісток в процесі використання методики вдосконалення спеціальної фізичної та технічної підготовленості. Сконструйовано додаткове спортивне обладнання, застосування якого сприяє формуванню навичок орієнтування в просторово-часових і просторово-силових параметрах моторних актів і екстраполяції рухових дій; приросту показників рухово-координаційних якостей. Визначено основні напрями вдосконалення спортивної майстерності волейболісток. Обґрунтовано умови, необхідні для реалізації методики вдосконалення спеціальної фізичної та технічної підготовки кваліфікованих волейболісток з використанням додаткового спортивного обладнання. Експериментально доведено високу ефективність методики вдосконалення спеціальної фізичної та технічної підготовки кваліфікованих волейболісток з використанням додаткового спортивного обладнання.
Description: Шкура А. О. Концептуальні засади удосконалення системи підготовки висококваліфікованих волейболісток з використанням допоміжного обладнання : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 017 «Фізична культура і спорт» / А. О. Шкура , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 17 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1778
Appears in Collections:Факультет фізичного виховання та спорту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шкура А.О..pdf927.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.