груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1837
Titel: Дипломатична діяльність Гетьманату Павла Скоропадського
Sonstige Titel: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 032 «Історія та археологія»
Autoren: Клепіков, О. С.
Stichwörter: автореферат
магістерська робота
кафедра історії
Міронова Ірина Сергіївна
Українська Держава-Гетьманат
дипломатія
міжнародне визнання
стратегічні плани
військово-економічне співробітництво
Erscheinungsdatum: 2021
Herausgeber: ЧНУ ім. Петра Могили
Zusammenfassung: У дипломній роботі досліджується створення та діяльність дипломатичних органів Української Держави. Встановлено, що дипломатична служба Гетьманату мала на меті чіткі завдання та стратегічні плани, більшість із яких вдалося виконати та втілити в життя. З основних це: міжнародне визнання іншими країнами, налагодження двостороннього обміну дипломатами та дипломатичними установами, військово-економічне співробітництво. З’ясовано, що дипломати добилися міжнародного визнання Української Держави у багатьох країн. Також керівництвом держави було означено пріоритет у питаннях бойових дій, відстоювання своїх інтересів на прикордонні, пошуку кола партнерських та союзних держав, надання військової допомоги на Дон та Кубань. Економічно вигідні стосунки налагодились із багатьма новими державами на теренах колишньої Росії, а з самою радянською Росією було заключено перемир’я. Автор прийшов до висновку, що дипломатична діяльність України у зазначений період була дуже активною та мала важливий результат на зовнішній та внутрішній арені у майбутньому.
Beschreibung: Клепіков О. С. Дипломатична діяльність Гетьманату Павла Скоропадського : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 032 «Історія та археологія» / О. С. Клепіков , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 10 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1837
Enthalten in den Sammlungen:Факультет політичних наук

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Клепіков О. автореферат.pdf969.54 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.