груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1857
Назва: Автоматизована підвіска автомобілю Sens
Інші назви: автореферат кваліфікаційної роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр», спеціальність 151 « Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології»
Автори: Ілюшенко, Б. В.
Ключові слова: автореферат
бакалаврська робота
кафедра автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій
Прищепов О.Ф.
адаптивні підвіски
регулюванням рівня відскоку
керування рівнем жорсткості
Дата публікації: 2021
Видавництво: ЧНУ ім. Петра Могили
Короткий огляд (реферат): Бакалаврська наукова робота на здобуття освітньої кваліфікації бакалавра з автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій. – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2021. Дана бакалаврська дипломна робота присвячена підвищенню комфорту та безпеки при їзді на автомобілях бюджетного класу, зокрема, Daewoo Sens, шляхом створення адаптивної підвіски, яка змінює жорсткість амортизаторів в залежності від обраного режиму: «Комфорт», «Оптимальний», «Спорт». Об’єктом дослідження є адаптивні підвіски з регулюванням рівня відскоку. Предметом виступає підвіска з можливістю автоматичного керування рівнем жорсткості. Основна частина дипломної роботи складається з наступних розділів: літературно-патентний огляд існуючих технологій адаптивних підвісок, розробка об’єкту дослідження, аналіз ефективності готової системи. В спеціальній частині дипломної роботи з «Охорони праці» розглянуто умови праці на автосервісі «СТО TITAN». Результатом даного дослідження є оцінка умов праці, а також оптимальні методи покращення системи кондиціонування та вентиляції. В цілому дипломна робота складається з вступу, 4 розділів та висновків. Загальна кількість сторінок – 94, таблиць - 5, рисунків – 42 та використаних джерел - 26.
Опис: Ілюшенко Б. В. Автоматизована підвіска автомобілю Sens : автореф. кваліфік. роботи на здобуття освітнього ступеня «бакалавр»: спец. 151 « Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології» / Б. В. Ілюшенко , ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2021. - 9 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1857
Розташовується у зібраннях:Факультет комп'ютерних наук (ба)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Автореферат Ілюшенко 471 гр..pdf286.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.